Message from Kerafym

Discussions concerning the Clan

Message from Kerafym

Postby negative » Wed Oct 10, 2007 7:23 pm

Kera told me to relay this message to you guys:

Image

I know it's not exactly a friendly greeting, and this isn't the best way for someone to attempt arguing with someone, but this is what he asked me to do. For what it's worth, don't shoot the messenger.

And just for the record, I've encountered other forums that have hard to read confirmation codes; when I ran out of attempts, I just used a proxy site to bypass it, and finally found a code I could halfway read 8) That being said, Kera's inability to register here can be best attributed to his excessive laziness, it's no reflection on you guys.

his xfire is kerafym if you wish to respond, or if you're feeling generous, you can register at RCB and post here, even though Kera didn't have enough drive to get himself to register at aD...
negative
 
Posts: 22
Joined: Tue Sep 04, 2007 4:04 am

Postby Godzilla » Wed Oct 10, 2007 8:02 pm

Mhh, all left to say is that the captcha seems to serve its purpose xD
User avatar
Godzilla
 
Posts: 605
Joined: Fri Aug 25, 2006 7:59 pm
Location: Beijing

Postby Saberdude » Wed Oct 10, 2007 8:30 pm

Hmm i like this guy. he has a big mouth for such low skills.
Saberdude
Mr. Yellow
 
Posts: 643
Joined: Sat Aug 26, 2006 10:06 pm

Postby cyber » Wed Oct 10, 2007 9:13 pm

Kakarot wrote:Hmm i like this guy. he has a big mouth for such low skills.


like certain clans *cough*ron*cough* *cough*atta*cough*
Image
Image
User avatar
cyber
 
Posts: 274
Joined: Wed Jul 11, 2007 8:10 pm

Postby redbass » Wed Oct 10, 2007 9:30 pm

hahahaha thank god he is unable to register here

thread done
"Wenn man zu leben versuche, ohne zu philosophieren, dann ist dass, als halte man sich die Augen geschlossen, ohne daran zu denken, sie zu öffnen."
Descartes
http://www.myspace.com/dubstilldawn
Image
User avatar
redbass
Mr. Red
 
Posts: 385
Joined: Fri Aug 25, 2006 8:02 pm

Postby m0rphíné » Wed Oct 10, 2007 9:54 pm

Hmmm if jka was meant to be played completely by default config then we're all supposed to play with 5 sensitivity right?

Which I doubt Kerafym does, american hypocrisy ftl! :-D
User avatar
m0rphíné
 
Posts: 199
Joined: Mon Feb 26, 2007 5:43 pm
Location: Stockholm

Postby cyber » Wed Oct 10, 2007 9:57 pm

bet he uses scopes or huds.......



also.......he shud have a rate of 4000 - not 25000 - again.....not base...


*sigh*

typical short lived american bullshit
Image
Image
User avatar
cyber
 
Posts: 274
Joined: Wed Jul 11, 2007 8:10 pm

Postby Saberdude » Wed Oct 10, 2007 9:59 pm

cyber wrote:bet he uses scopes or huds.......



also.......he shud have a rate of 4000 - not 25000 - again.....not base...


*sigh*

typical short lived american bullshit

+ he has a minehack. saw that 1 on the last screenshot of him
Saberdude
Mr. Yellow
 
Posts: 643
Joined: Sat Aug 26, 2006 10:06 pm

Postby negative » Thu Oct 11, 2007 4:52 am

m0rphíné wrote:Hmmm if jka was meant to be played completely by default config then we're all supposed to play with 5 sensitivity right?

Which I doubt Kerafym does, american hypocrisy ftl! :-D

cyber wrote:bet he uses scopes or huds.......



also.......he shud have a rate of 4000 - not 25000 - again.....not base...


*sigh*

typical short lived american bullshit


in fairness, those are client side settings, Kera was referring to serverside

also, kera is actually adamant about using base scope, and thinks it's a crime to use anything else

And yes, his buddy Duo made a "mine hack" mod some time back. Wasn't aware that he used it regularly though.

I don't really agree with what the things he said, don't take this the wrong way, I'm just clarifying some facts here.
negative
 
Posts: 22
Joined: Tue Sep 04, 2007 4:04 am

Postby alien :o » Thu Oct 11, 2007 9:06 am

Kakarot wrote:Hmm i like this guy. he has a big mouth for such low skills.


haha word.
alien :o
 
Posts: 59
Joined: Sun Oct 01, 2006 5:13 pm

Postby gr00v3 » Thu Oct 11, 2007 1:18 pm

negative wrote:also, kera is actually adamant about using base scope, and thinks it's a crime to use anything else

§§v3 :D
And yes, his buddy Duo made a "mine hack" mod some time back. Wasn't aware that he used it regularly though.

This confirms all suppositions that duo_gay.
User avatar
gr00v3
 
Posts: 23
Joined: Thu Sep 06, 2007 5:20 pm
Location: France

Postby alien :o » Thu Oct 11, 2007 1:55 pm

haha nice lame excuse, image is hard to read? LOL i had absolutely no trouble to register here. same for turk/vds/vlitte/whatever.

and what mods do we have? gmall's fix? wow it only fixes some of the bugs, still get a grip ad/smc/gos would rape you even on base, with sens 5 and rate 4000. so pls shut the fuck up if you have nothing to back it up.

i bet other kids were beating ya up a lot when u were young.

still, it's quite amusing so go on u rcb/whatever dicks :D
alien :o
 
Posts: 59
Joined: Sun Oct 01, 2006 5:13 pm

Postby Tiu :o » Thu Oct 11, 2007 3:32 pm

I can beat you all with sens -5 :)
Image

I iz pretty girl in sig hai
User avatar
Tiu :o
pewpew
 
Posts: 768
Joined: Fri Nov 17, 2006 9:15 pm

Postby AntiVirus » Thu Oct 11, 2007 7:53 pm

Zomg how old is that kid?
Image
User avatar
AntiVirus
Mr. President
 
Posts: 221
Joined: Mon Sep 11, 2006 10:41 pm
Location: Poland

Postby gr00v3 » Thu Oct 11, 2007 8:55 pm

AntiVirus wrote:Zomg how old is that kid?

About 18-19.
User avatar
gr00v3
 
Posts: 23
Joined: Thu Sep 06, 2007 5:20 pm
Location: France

Postby Don » Thu Oct 11, 2007 10:24 pm

negative wrote:in fairness, those are client side settings, Kera was referring to serverside

also, kera is actually adamant about using base scope, and thinks it's a crime to use anything else

And yes, his buddy Duo made a "mine hack" mod some time back. Wasn't aware that he used it regularly though.

I don't really agree with what the things he said, don't take this the wrong way, I'm just clarifying some facts here.

bullshit & word @ alien

btw LOL at sense thingy, you actually can own with default sense, I got a Razer Copperhead on max speed making it very fast even without jka, don't need more than sens 5 for all the fast moves :roll:
Image
User avatar
Don
Mr. Black
 
Posts: 810
Joined: Fri Aug 25, 2006 8:01 pm
Location: NRW, Germany

Postby antiSith » Thu Oct 11, 2007 11:10 pm

yeah lol u say clientside changes are ok? ok which server do u play and where was my wallhack hrhr

someone wanne join my crusade on noobish us nerds? :)
antiSith
 
Posts: 28
Joined: Sun Oct 01, 2006 1:06 am

Postby negative » Fri Oct 12, 2007 7:54 am

Don wrote:
negative wrote:in fairness, those are client side settings, Kera was referring to serverside

also, kera is actually adamant about using base scope, and thinks it's a crime to use anything else

And yes, his buddy Duo made a "mine hack" mod some time back. Wasn't aware that he used it regularly though.

I don't really agree with what the things he said, don't take this the wrong way, I'm just clarifying some facts here.

bullshit & word @ alien

btw LOL at sense thingy, you actually can own with default sense, I got a Razer Copperhead on max speed making it very fast even without jka, don't need more than sens 5 for all the fast moves :roll:


yea I have razer diamondback, I typically run on 15 sens ingame and 4.5 to 5.5 sens on Razer, with 5.5 acceleration. So if I wanted to I could do default 5 sens and just increase razer sens. cbf tho
negative
 
Posts: 22
Joined: Tue Sep 04, 2007 4:04 am

Postby Tiu :o » Fri Oct 12, 2007 8:33 am

My mouse isnt bad either.. it has three buttons and can move ._.
Image

I iz pretty girl in sig hai
User avatar
Tiu :o
pewpew
 
Posts: 768
Joined: Fri Nov 17, 2006 9:15 pm

Postby alien :o » Fri Oct 12, 2007 10:44 am

Tiu :o wrote:My mouse isnt bad either.. it has three buttons and can move ._.


LOL same u fucken geeks :P
alien :o
 
Posts: 59
Joined: Sun Oct 01, 2006 5:13 pm

Next

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron